Onze diensten

Bij De Volder zijn we expert in allerlei soorten diensten.
Bekijk hieronder wat we voor  u kunnen betekenen. 

Sanitair

Comfort, relaxatie, design en mooie afwerking zijn zaken die belangrijk zijn wanneer u denkt aan uw badkamer of ander sanitair. Het zorgeloos gebruik hiervan vloeit voort uit hoogwaardige materialen en deskundige installatie. 

Centrale Verwarming

Heeft u een nieuwe CV-installatie nodig? Of onderhoud aan uw CV? Wenst u meer advies over vloerverwarming, radiatoren of een condensatieketel? Wij staan voor u klaar. Tevens beschikken wij over het Cerga-certificaat als erkend installateur voor verwamingssystemen op aardgas.

Duurzame Energie

Meer dan ooit draait het bij HVAC-technieken vandaag om duurzame en energiezuinige toepassingen. De Volder BV investeert dan ook in kennis en materialen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken rond duurzame energie. 

Ventilatie

Verluchten alleen volstaat tegenwoordig niet meer voor een gezonde binnenluchtkwaliteit. Zeker omdat woningen steeds beter geïsoleerd en luchtdicht afgewerkt worden. Ventileren is dus op de dag van vandaag een must. Gelukkig bestaat voor elk project een geschikt mechanisch venitlatiesysteem dat volstaat aan de behoeften van bewoners en of gebruikers.
Wij zorgen dan ook steeds voor een ventilatieoplossing op maat. 

Badkamer renovaties

Badkamerrenovatie van ontwerp tot installatie. Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad? Geen probleem. Wij zorgen voor een nieuwe badkamer, zodat u weer jaren zorgeloos van uw sanitair kan genieten. 

Calculatie & Studie

Onze calculators maken graag een calculatie voor uw project. Zo weet u op voorhand exact waar u rekening mee moet houden bij de uitvoering. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, verzorgen wij ook de studie van uw project. Dit a.d.h.v. instromingsplannen & een AS Built dossier. 

Service en Onderhoud

Uw verwarmingsinstallatie werkt continu voor uw comfort. Ze verwarmt uw woning en zorgt voor warm water. Hierdoor heeft uw CV-installatie tijdig een onderhoudsbeurt nodig. Door uw verwarmingsinstallatie tijdig te laten onderhouden, verkleint u het risico op defect, bespaart u energie en verlengt u de levensduur van uw ketel. 

CONTACTEER ONS!

Indien u verdere informatie wenst omtrent onze producten of diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kom eens langs in de winkel of vul onderstaand contactformulier in. We beantwoorden dan zo snel mogelijk uw vragen.